Dissenyant i fabricant les nostres peces des de 1964

SOBRE NOSALTRES

FIDEL ROCA és una empresa de Sabadell que fa més de 50 anys que es dedica al disseny i producció de joies i objectes de protocol.

A FIDEL ROCA elaborem els nostres propis dissenys a través d’una producció artesanal, amb materials nobles i fugint de la mecanització excesiva.
Això ens permet fer uns productes amb un alt nivell de qualitat i molt personalitzats, convertint-los en dissenys exclusius i/o peces úniques.

LA FILOSOFIA

Fundador i ànima de l'empresa, el Fidel sempre ha fet el que ha sentit en cada moment, però va crear una firma amb una filosofia clara, basada en la honestedat, la diferenciació, el guiar-nos per allò en que creiem, en el disseny sense barreres i en la qualitat de materials i acabats.

Fill de rellotger i format com a tal, va decidir que la maquinària no era per a ell i que el que realment li treia la son era el disseny, de manera que va donar un gir al negoci familiar i va començar a dibuixar rellotges i peces de joieria. I poc a poc, caminant fins avui, amb vàries línies i un equip amarat de la filosofia que ja considerem nostra.

A FIDEL ROCA creiem que només es pot ser autèntic si s'és honest i apassionat i així mirem de ser en tot el que fem.
EQUIPS
26.jpg
Disseny

L'equip de disseny està curosament sel·leccionat i encapçalat pel Fidel, que segueix transmetent la seva filosofia a tot aquell que la sap plasmar en peces.

Producció

Un equip que es troba cada dia al taller, amb passió pel que fa i ganes de seguir aprenent en un ambient agradable. L'esperit que cal per treballar amb nosaltres!

Venda

La cara més visible de FIDEL ROCA. Sempre disposats a ajudar al client i amb bona disposició per treballar en equip. Podem demanar més?

© 2017 by Fidel Roca

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon