© 2017 by Fidel Roca

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
Dissenyant i fabricant les nostres peces des de 1964

SOBRE NOSALTRES

FIDEL ROCA és una empresa de Sabadell que fa més de 50 anys que es dedica al disseny i producció de joies i objectes de protocol.

A FIDEL ROCA elaborem els nostres propis dissenys a través d’una producció artesanal, amb materials nobles i fugint de la mecanització excesiva.
Això ens permet fer uns productes amb un alt nivell de qualitat i molt personalitzats, convertint-los en dissenys exclusius i/o peces úniques.

LA FILOSOFIA

Fundador i ànima de l'empresa, el Fidel sempre ha fet el que ha sentit en cada moment, però va crear una firma amb una filosofia clara i força estricta, basada en el disseny sense barreres i la qualitat dels materials i acabats.

Fill de rellotger i format com a tal, va decidir que la maquinària no era per a ell i que el que realment li treia la son era el disseny, de manera que va donar un gir al negoci familiar i va començar a dibuixar rellotges i peces de joieria. I poc a poc, caminant fins avui, amb vàries línies i un equip amarat de la filosofia que ja considerem nostra.

A FIDEL ROCA creiem que només es pot ser autèntic si s'és honest i apassionat i així mirem de ser en tot el que fem.
EQUIPS
26.jpg
Disseny

L'equip de disseny està curosament sel·leccionat i encapçalat pel Fidel, que segueix transmetent la seva filosofia a tot aquell que la sap plasmar en peces.

Producció

Un equip que es troba cada dia al taller, amb passió pel que fa i ganes de seguir aprenent en un ambient agradable. L'esperit que cal per treballar amb nosaltres!

Venda

La cara més visible de FIDEL ROCA. Sempre disposats a ajudar al client i amb bona disposició per treballar en equip. Podem demanar més?