Dissenyant i fabricant les nostres peces des de 1964

QUÈ FEM?

Un dels principis que guien la nostra filosofia és respectar només aquells límits marcats per la física o els nostres principis ètics.
Seguint això, tenim la idea de fer nosaltres mateixos la peça, des del disseny fins a la venta, passant per la mateixa producció; la major part del producte final la fem nosaltres i aquí, però no no podem arribar nosaltres, hi arriben proveïdors i col·laboradors propers geogràficament. 

Actualment, tenim cinc línies que segueixen, totes, la mateixa filosofia. Us les presentem...

La mare i ànima de FIDEL ROCA. La joieria és el primer que va començar a fer el Fidel fa més de cinquanta anys i, a dia d'avui, segueix essent la línia més identificativa de la firma.

És la línia més emotiva, la que fa que pugueu tenir una peça realment única i amb molt de sentit. I és que a FIDEL ROCA convertim els dibuixos d'aquells éssers més estimats en autèntiques peces exclusives i personals.

També a www.creatu.cat 

La línia més joveneta però també la més nostàlgica, ja que FIDEL ROCA no hagués existit sense la rellotgeria del centre de Sabadell del Josep Roca. Els rellotges de fusta són els reis, però hem provat (i seguirem provant) amb d'altres materials com la fibra de carboni, la tela o l'alumini.

I transcendim l'àmbit privat i domèstic. Les institucions, empreses, ajuntaments, clubs i d'altres organismes que vulguin fer un obsequi protocol·lari però diferent, tenen a FIDEL ROCA un espai dedicat. Totes i cadascuna de les peces que surten del nostre taller són úniques i pensades per cada ocasió.

També a www.fidelrocaprotocol.com

Decoració, objectes de la llar, vestits, complements... Mai ens cansem de crear i en aquest "calaix de sastre", hi trobareu diversos tipus d'objectes originals 100% FIDEL ROCA.

© 2017 by Fidel Roca

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon